villa H

Knokke BE

 

The client had just purchased this lovely house and wanted to upgrade it. Most of the furniture was sturdy but out-dated so the main goal of this project was really just to give it a whole make-over by just making some superficial changes. New walnut doors and a beton ciré finish over worktops and the tile floor truely transformed the kitchen. Upgrading the old framework with new, sleek metal + glass doors makes all the rooms more light and spatious. The bathrooms also got a layer of beton ciré, some nice pebble flooring in the showers and new taps.

photography by Tijs Vervecken

Craftsmanship by De Maatwerker, Rosseneu&Zoon and Folefer

Furniture by De Maatwerker and Mastermeubel 

+32 470/93.53.10

Mechelsesteenweg 247
2018 Antwerp, Belgium

sofie@sofiebuelens.com